Vakumlu Kurutucular
Düşük sıcaklıkta çalışarak ısıya duyarlı ürünlerin besin değerini korur.
Endüstriyel gıda kurutma makineleri, farklı gıda türlerine uygun olarak tasarlanmış, yüksek kapasiteli ve enerji verimli sistemlerdir. Meyve, sebze, et, süt ürünleri, baharat ve bitkisel ürünler gibi gıdaların kurutulması için farklı teknolojiler kullanılır.
Düşük sıcaklıkta çalışarak ısıya duyarlı ürünlerin besin değerini korur.
Sürekli üretim yapan tesisler için ideal olup, sıcak hava akımıyla kontrollü kurutma sağlar.
Büyük hacimli ürünleri kademeli olarak kurutur ve enerji tasarrufu sağlar
Premium kalite ve uzun raf ömrü gerektiren ürünler için kullanılır.
Endüstriyel çözümlerimize gıda da ilaçsız dökme yada poşetli AB kriterlerine uygun koku,tat ve renk değişimi olmadan uygulanan bir çözümdür
Sterilizasyon, gıdalardaki zararlı mikroorganizmaları, bakterileri ve küfleri yok ederek gıda güvenliğini sağlamak için kullanılan bir işlemdir. Uygulama Alanları 📌 Meyve ve sebze kurutma & sterilizasyon (Elma, portakal, domates, biber) 📌 Et ve deniz ürünleri kurutma & sterilizasyon (Pastırma, balık fileto) 📌 Süt ve süt ürünleri kurutma (Süt tozu, peynir tozu) 📌 Baharat ve bitkisel ürünler sterilizasyonu (Kekik, nane, çörek otu) Gıda kurutma ve sterilizasyon çözümlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçin!